En kort liten semester

Om exakt en vecka sitter jag tillsammans med pappa i bilen på väg ner mot Strömstad. Det känns som att det var en riktig evighet sen jag var där sist. Tror det var 2007 eller 2008, så det är verkligen en evighet sen. Därför ska jag passa på nu när jag har chansen. Det är så underbart mysigt, trevligt och underbart där nere. Jag älskar västkusten och nu på hösten kan man frossa i skaldjur. Sen hoppas jag att Ture är där också, Ture är en trut som brukar komma och hälsa på. Klart att det inte är samma Ture varje gång man kommer dit, men det är Turar allihopa.  En gång tog Ture en räka direkt från min hand, det var en cool känsla.

Den underbara utsikten sen då, med vatten åt båda hållen som man har fönster, man bor på klipporna och det är så vackert! Pappa och jag ska hitta på en massa saker och bara ha det trevligt och kul tillsammans. Gå långa promenader, utflykter i massor och en hel del skattletning har vi satt upp på mållistan. En kort liten semester, det ska verkligen bli skönt och riktigt välbehövligt för min del. Jag ska bara njuta varenda sekund jag är där, så vi hoppas på fint höstväder!

Det är tråk att jag missar en massa hockey, men en sån här gång så går semester före!


Capri semesterby


Capri semesterby


Myyyys !


TURE !!!

Kommentarer
Postat av: Aleks

Vad härligt det låter med Capri. Nästan så att jag vill ta ledigt från studierna och följa med. Du får ta fina foton så att jag kan se på sen.

2011-10-14 @ 15:27:52
Postat av: Anonym

Jag håller med...varför inte ta ledigt från studierna och hänga på! typiskt att det ska vara så mycket den veckan då...men men så är det...får hoppas du får det underbart!! njuuuut ! <3

2011-10-14 @ 15:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0