Midsommarfirande

Det blev midsommarfirande tillsammans med Linda, Jessica och Eva här ute i vår stuga i år. Först en promenad för att titta på midsommarstång och dans på en fotbollsplan här i närheten. Sedan promenerade vi hem igen och startade grillen. Det blev allt möjligt från Flintastek till fläskkarré, mycket gott! Vi spelade några rundor UNO sedan i Evas tält. Det var meningen att vi alla fyra skulle sova i tältet, men det blev lite för trångt, så Linda och jag tog plats i våran båt och sov därnere. Midsommardagen inleddes med åska och regn, så det blev några rundor UNO inomhus innan molnen började spricka upp och solen tittade fram. Det blev riktigt varmt under senare delen av förmiddagen. Vi gick ner till sjön och spelade några omgångar KUBB. Den mat som inte gick åt under grillningen dagen innan, åts upp under lunchen innan Jessica, Eva och Linda åkte hemåt igen. Ett mycket trevligt midsommarfirande!

Ny mobiltelefon

Ett tag nu, har jag spanat på en ny mobil. En sådan med touchscreen. Jag såg en Sony ericsson och rådgjorde med brorsan om den, men han rekommenderade ett annat märke, en HTC (från Taiwan). Jag funderade en liten stund, sedan, igår, tog jag tag i saken och skaffade en HTC Legend. Fick ett nytt nr också, så det första som skulle göras var att få över alla telefonnr till den nya mobilen..och det var inte lätt, för med en touchscreen mobil så måste man tänka på ett nytt sätt...men det kommer nog så småningom..ju mer man "touchar" desto bättre kommer det att gå...Jag skulle testa kameran, så jag tog ett foto på pappa ute och ett foto på mamma inne, när det var lite mörkare och jag tog det med blixt. Resultaten kommer här..

Bild på pappa, när vi var ute på promenad på kvällen.

Bild på mamma inomhus, taget med blixt, när det är lite mörkare.

Invald i supporterklubbens valberedning

Ikväll var det årsmöte för BT - Brooklyn Tigers - Supporterklubben till Brynäs IF här i Gävle. Jag och Eva var med på mötet. Vi blev invalda till valberedningen och skall under kommande år undrsöka och fixa folk som ev. kan vara intresserade av att sitta i styrelsen. Om det finns intresse och så vidare. Det blir säkert ett toppenuppdrag, som kommer att innebära mycket slit, men även många nya erfarenheter och nya kontakter. Det kändes ganska överrumplande i början, men nu när man har fått tänka ett tag så, sjunker det in mer och mer och jag tror att Eva och jag kommer att fixa det galant.

Cykelträning

Idag har Eva och jag cyklat mellan Gävle och Skutskär, en lagom tur på ca 3 mil fram- och tillbaka. Eftersom vi är i början av träningen så valde vi att endast cykla till början av Skutskär, men ju längre in på träningen desto längre kommer vi att orka. Vi stannade och åt på Harnäsgrillen precis vid Stora Enso, innan vi vände hemåt. Grillmästaren undrade om vi hade cyklat långt, så vi berättade att vi hade cyklat från Gävle och att vi tränar inför nästa års tjejvasa. Han tyckte att vi var duktiga och önskade oss all lycka och han tror att vi kommer att klara loppet utan några problem :)...Vi cyklade i ca 2 timmar men själva utflykten tog ca 3 timmar. Nu, i skrivande stund, har vi en liten paus, men alldeles strax ska vi bege oss ut på en promenad runt Läkerol Arena.

Världens bästa vänner

Vad skulle jag göra utan mina härliga vänner..Igår träffade jag två av dom, Eva och Linda. Eva och jag träffades först för att gå på en fotbollsmatch, i div 3 herrar södra norrland, mellan Brynäs IF och Trönö från Hälsingland. Trönö är årets nykomlingar i div 3 och det märktes ganska snart då Brynäs fullständigt regerade hela matchen och vann med siffrorna 7-2. Efter matchen mötte vi Linda i Stenebergsparken och spelade lite minigolf, det slutade visserligen som vanligt, men man kan inte skratta mer än vad vi gör när vi träffas - det är så underbart härligt. Men skratt behövs nu, eftersom snart kommer glädjen att bytas ut mot sorg och tårar.........

Utflytt till stugan

Idag tog Nappe och jag vårt pick och pack och flyttade ut till sommarresidenset i Harkskär. När man flyttar ut hit och börjar bo här, då har sommaren börjat. Det är så skönt och avkopplande här ute, i allfall så här i början av säsongen, innan de flesta sommargästerna har kommit hit. I vårt område är det endast några hus som är året-runt bostäder, men de flesta är sommarhus. Just idag är det väl ingen direkt värme, men det är mysigt här ute ändå. Sen är jag en person som älskar måsarnas skrik, för det är verkligen ett tecken på att sommaren har kommit. Havsdoften är en annan underbar sommardoft som påminner om underbara baddagar ute till havs. Nu är det bara att börja njuta för rätt var det är så är sommaren slut och hösten kommer...men det ska vi inte tänka på nu, för sommaren har precis börjat...

RSS 2.0