Jobb i helgen

Ja, då var det åter dags att jobba en helg. Jag som redan är helgtrött, hur ska det gå att jobba i tre dagar till...haha. Jag ska jobba med jättebra syrror så det kommer bli jätteroligt även om det blir mycket att göra. Å andra sidan snart har jag tio dagars semester...då blir det två försäsongsmatcher, en i långshyttan mot leksand den 10 september och en i sandviken mot luleå, den 12 september.

Kryssning

I lördags åkte jag, Eva och Linda + 16 st till (i vårat gäng) på kryssning med Cinderella. Bussen gick från Gävle 11.40 på lördag f.m. och det började med kaos, två av oss fick åka i en buss och de övriga 17 i en annan buss ner till Stockholm. Mycket och lång väntan blev det innan vi klev på Cinderella. Mat direkt efter installation i hytten...sedan fördrink och sedan var det både disko och pub med live-spelning. En annan som var extremt trött efter en lång arbetsvecka orkade inte vara uppe så länge...Jag och Linda härdade ut till ca kl 01, sedan var mitt huvud som en enda stor bomb som var på väg att sprängas, så vi gick och lade oss då. Några var uppe till ca kl 05...
På söndagen var det buffé...Mycket mat och riktigt härligt gott var det, det fanns allt på buffén..och vi hade ett bord precis vid fönstret, mot fören...VILKEN UTSIKT!!  
Vi kom till Stockholm ca 15.30 och sedan var det buss hem...Jag var fortfarande trött, så jag gick och sov redan kl 21 för att orka jobba idag...Men jag kan säga att jag gärna åker på kryssning igen, det var riktigt kul!!

Abstinens

Nu börjar det rycka i hockeynerverna!!! Nu vill jag att det ska börja, jag längtar som en tok till den 24 september!!!

Båten ska i...

Nu har våran båt varit på verkstan. Det visade sig att den bensinen som fanns i tanken var möglig och det var därför som båten inte startade i helgen. Pappa frågade verkstadskillen vad som var bäst får båten, läggas i eller installeras på land för vintern. Svaret blev att det bästa är att den körs så mycket som möjligt redan i år, så någon gång nästa vecka åker den i igen :)...Jag har några dagars semester kvar så då ska det bli några båtturer!!


Underbart är kort

Äntligen har jag 3 dagars ledighet i ett sträck, fre-sö. I torsdags kväll packade jag min väska efter jobbet och åkte till Leksand för att träffa Dan. Första gången som jag var hemma hos honom och det var ett riktigt mysigt litet hus, dock lite för många HV-prylar....Brynäs-dåre som jag är. Men, samtidigt tycker väl han att jag har för många Brynäs-prylar hos mig, så det jämnar ut sig i längden :)..Vi var båda väldigt trötta när jag kom så det blev i stort sett bara att vi kramades och sa hej innan vi skulle sova...och självklart råkade jag slå till smalbenet i kanten på sängen så att jag fick ett stort blåmärke, typiskt!!... På Fredagen sen, vaknade vi runt 11 och åt frukost, resten av tiden, innan Dan skulle till jobbet och jag skulle vända hemåt igen, spelade vi manager-hockeyspel på datorn. Vi gjorde ett eget lag med många Brynäsare och några andra spelare. Det gick riktigt bra för vårat lag och en bit in i serien låg vi 4...riktigt bra...dock hann vi inte klart hela säsongen innan vi var tvungna att bryta spelet (vet inte om det sparas och kan återupptas där vi var nästa gång vi träffas...återstår att se). Sista matchen vi hann med  fick jag bestämma vilka spelare som skulle in...gick ju bra......inte...förlorade då med uddamålet...jaja, vi får väl se om vi fortsätter nästa gång eller hur det nu blir...roligt var det i allafall och Dan tyckte att vi hade lyckats riktigt bra, så jag får väl tro det då ;)...En riktigt kul och mysig tripp till Leksand med andra ord..

Idag lördag var det dags för sjösättning av den nya båten, det gick väl hyfsat tills vi skulle starta motorn...batteri och allt fungerar, men den vill bara inte starta, så den ska tas upp nu igen och får åka in till båtarnas sjukhus för att bli tillfixad innan den får bada igen..frågan är ju vad som kan vara fel...vatten i bensinen? Kommer bensinen inte fram till motorn? eller vad är det för fel...vi får se vad dom säger borta på verkstan...så nu kommer vi förmodligen inte få i båten i år...för nu har jag inte en ledig helg förrän i början av september....och det känns ju lite sent att lägga i båten då...hmm, men pappa bestämmer hur vi gör...

Vilken dag

Idag har vi haft en riktigt intensiv dag på jobbet. Vi sprang runt och yrade som två hönor, kändes det som. Det har varit en slags tryckande känsla hela dagen och på förmiddagen blev man varm bara man tänkte på att gå två steg. Dagen har i alla fall rullat på i en snabb hastighet och allting som skulle göras blev gjort, och det är ju huvudsaken. Nu har jag tre pass kvar innan jag eventuellt gör en liten kort resa inåt landet, ca 15 mil...Det är i stort sett klart att jag åker bort, men man kan ju aldrig veta om något oförutsett händer...Men det ska vara något riktigt stort för att hindra mig att åka iväg...Längtar till torsdag nu ;)...

tre pass kvar

Nu är det tre arbetspass kvar innan jag får en dags ledighet, sen är det jobb igen. Den här veckan och nästa kkommer vara mina mest intensiva veckor den här sommaren. Samtidigt som det är jobbigt med många pass i sträck och bara någon dags ledighet innan man börjar om igen, så är det så roligt att jobba att man inte tänker så mycket på det. Visst klagar jag på att jag är trött, men så är det när man jobbar...Nu har jag två kvällspass och på lördag ett förmiddagspass...Tyvärr missar jag Brynäs Skills Competition på fredag kväll, men jobbar man så jobbar man....Snart börjar det på riktigt!!

Ny TV

I fredags pajade min gamla TV, den bara lade av...riktigt hemskt för en TV-galning som jag är. Dessbättre så står det en ny TV på plats nu och det är enorm skillnad. För det första är det en platt-TV, den gamla var en bumling. Den här är 32 tum, den gamla var kanske 20 eller 24 tum (har ingen koll direkt). Den här har stereo ljud, den gamla hade inte det. I den här nya kan jag koppla in datorn så nu kan jag se Brynäs bortamatcher på stor skärm istället för i datorn. Just nu testar jag DVD-kvaliteten genom en konsert med Michael Jackson och jag kan bara säga så här: Jag ÄR på konserten, sån kvalitet är det!! Helt underbart...Nu har jag riktig livskvalitet igen...så härligt!!

RSS 2.0