Det var ett tag sen...

...men jag har varit ganska upptagen med att jobba och sova, så det har inte funnits så mycket tid till bloggandet tyvärr.

Idag är det min brorsas födelsedag och jag har gratulerat honom via ett sms, eftersom han inte är hemma. För mig är det nu fyra nätter ledigt och jag ska i helgen ha grillfest för mina allra bästa vänner. Dom flesta av dom har jag lärt känna via vårat gemensamma, STORA intresse - hockey. Tyvärr verkar väl inte vädret bli det allra bästa, men vi kommer att ha så roligt ändå - för dom här personerna som kommer hit är dom bästa vännerna som finns.

Jag återkommer med nya händelser efter helgens festiviteter...då är det dags för bästa Brynäs att beträda isbanan igen - Jag längtar tills ES börjar  - SNART ÄR DET DAGS !!!

Födelsedag

Så var det dags för ännu en födelsedag. Jag har blivit mäkta uppvaktad hela dagen idag. Ute i vår stuga bjöd jag på en specialbeställd Brynästårta, som var helt fantastisk! Den smakade jättegott och framförallt så var den väldigt fin att se på...eller vad säger ni??



Så trots en gråmulet väder så har den här dagen varit fantastisk och varje minut av den har varit underbar...Nu ska jag strax bege mig in i drömmarnas land - ett år äldre och visare en kvällen innan...God natt!

Sommar

Då var det Juli och sommaren har börjat, för en annan blir det inte någon semester i år heller...sommarvikariens hårda lott..men vad ska man göra, när man inte får något fast jobb. Det ser lite ljusare ut för mig, så förhoppningsvis så får jag stanna där jag är nu som vikarie. Jag behöver jobba in lite dagar så att jag nästa sommar kan få njuta av att ha riktig semester...Just nu är jag dock långledig i en vecka, så jag ska inte klaga alltför mycket. Varmt som tusan är det också...:). Underbart!

Jag fick hem Brynäsmagasinet i brevlådan idag...ABSTINENS!!!!

RSS 2.0