Årets första grillning

Nu har årets första grillning blivit av, tänker bara visa den med bilder...Det var riktigt SMASKIGT!!



Klicka på bilderna för att se dom i större storlek...

Minigolf med Eva och Linda

Idag har Eva, jag och Linda spelat minigolf i Boulognern...Det var riktigt kul och eftersom det var fint väder så var det ganska mycket folk. Det gick lite bättre än det brukar så jag landade på 61 poäng. Det som var lite annorlunda var att jag lyckades få tre spikar och några slag på de banor jag brukar få många slag på..så jag känner mig riktigt nöjd. Får se när vi spelar nästa gång...

Resa till Leksand 15 maj 2010

Igår åkte jag och Eva till Leksand för att se när Leksands damer spelade fotboll i div 3. Våran kompis Dan är både tränare och allt-i-allo till laget, så vi ville göra en utflykt och samtidigt hälsa på honom. Det var kul att se när dom spelade och det var riktigt fint väder så det blev en perfekt liten utflykt. Vi var kvar ett par timmar efter matchen så vi skulle få chansen att snacka lite med våran kompis, han hade en del saker som han behövde göra innan vi kunde pratas vid. Mycket trevligt blev det och han tyckte det var kul att vi kom och tittade på, så det är inte omöjligt att vi gör det igen.

Eva fikar vid Siljansvallen.


Leksands damer mot Gagnefs IF.


Dan i vit t-shirt och keps.

Vila i frid, min stjärna

Idag skulle finaste Cita ha blivit 14 år.

Saknar dig min finaste citrus!!!


Elitserieprogrammet

Nu har elitserieprogrammet ÄNTLIGEN kommit. Bara att planera för kommande höst, vinter och vår :)

Intro på avdelning 109 S

Nu har jag börjat jobba på avdelning 109 Stroke. Jag började den 3 maj, med ett eftermiddagspass. Min handledare var sjuk så det bestämdes att jag skulle gå med en u-sköterska för att kunna lära mig att hitta bra och dessutom få mycket patientkontakt. Det hela kändes helt snurrigt och det var fart hela tiden..klockor som ringde, oro hit och oro dit, någon som höll på att ramla eller någon som behövde hjälp till toaletten. Väl hemma vid ca 21.45 var jag uppe i varv, men samtidigt mycket trött i kroppen. Hungrig var jag, så jag nallade lite mat från den lunch jag dessutom, fick laga till när jag kom hem..Jag bestämde mig för att lägga mig senast kl 23, jag skulle ju ändå upp igen kl 05 nästa morgon för att hinna till avdelningen lagom till 6.45, den tid jag skulle börja på tisdagen. Gick med u-sköterska även den dagen för att känna på morgonbestyren. Dagen flöt på och väl hemma igen vid ca 15.30 tiden, så var jag rejält trött. Gick och lade mig redan strax efter 21.30 för att orka upp till dagens förmiddagspass. Idag har jag iallafall börjat gå intro med en sjuksköterska och det hela har känts bra, men ändå stressigt. Men det är väl för att det var ett tag sen jag var på sjukhuset som en arbetande person, senast var ju faktiskt under min utbildning och det var hösten 07. Jag kände mig ändå rätt så bekväm, så bara jag kommer in i tempot så tror jag att det kommer att flyta på bra...iallafall dom flesta gångerna. Nu är jag ledig fram tills kl 6.45 på fre den 7 maj. Men ledig och ledig förresten...det gäller att hinna med så mycket som möjligt av de saker man inte hinner annars....;)

Sista april-firande hos Jessica i Gimo

Igår fredag åkte jag, Eva och Linda hem till Jessica i Gimo, för att fira sista april. Vi kom dit runt 18.30 och Tacos väntade när vi kom. Det var riktigt gott och vi åt och skrattade om vart annat. Innan vi åkte till en majkase i Österbybruk så gick vi en promenad runt i Gimo. En mysig liten by med många fina ställen att promenera på. När vi kom hem åkte vi till Österbybruk för att titta på brasan, en liten brasa som låg på en liten flytbrygga ute i vattnet. Det var mycket folk och tyvärr en hel del hundar också. Det som var annorlunda mot hur det är här i Gävle var att det var organiserade fyrverkerier, till 100 procent. Alltså, inga smällar överhuvudtaget förrän det var sagt varsågod att smälla. Här smäller dom ju hela tiden...Vi gick runt en kort stund och åkte sen hem och surfade runt lite på internet och åt lite chips och ostbågar innan vi gick och lade oss vid ca 01.
Idag åkte vi till Östhammar på en liten utflykt, det var dock inte så mycket att se nu så här i början på säsongen och det blåste ganska kallt. Vi åkte tillbaka till Gimo och gick på "Knutmassomuséet", ett museum där dom har masker som man tar fram den 13 januari (tjugonde dag Knut) och paraderar i Gimo. Vissa är heldräkter och vissa var huvuden...bilder kommer längre ner. Efter muséet åkte vi hem och packade ihop våra saker och åkte tillbaka hem till Gävle igen....Det har varit en jättekul helg, som definitivt kommer att göras igen lite längre fram i sommar och sen till 13 jan. För nu måste vi ju se alla masker "in action" också!



Linda och Jessica



Eva



Majbrasa i Österbybruk











Ett urval av alla häftiga masker!!

RSS 2.0