Första 3 poängaren borta mot FBK på 9 år

Ja, vad ska man säga!! Segern mot Färjestad idag, på bortplan satt jäkligt skönt. Brynäs har haft ett spöke där nere sedan 2002, men nu är det bortjagat, nu har brynäs bevisat att dom kan vinna alla poängen där nere i Karlstad!!! Av säsongens 5 inbördes matcher, har fyra spelats och det står 3-1 i matcher till Brynäs. Så den statistiken har Brynäs redan vunnit. Hur underbart är inte det på en skala!!

Matchen då, jo den var svajig, men mycket bra genomförd av Brynäs som verkligen krigade och stod upp för varandra genom hela matchen. Färjestad hade 1-0, efter en målvaktstavla av Svedberg, men sen spikade han igen och var helt fenomenal i målet. Blandade riktigt snygga räddningar, med helt galna och superba räddningar. Svedberg var kung i målet, samtidigt som alla instanser i laget fungerade mycket bra, en riktig laginsats! Det var nervöst att vara Brynäsare ikväll, för ett mål upp är inte mycket, när det gäller hockey. När det äntligen tjöt i klockan att matchen var slut och det fortfarande stod 1-2 på resultattavlan, så kunde varken jag eller Alexandra hålla oss. Vi skrek av glädje och den nervositet som vi känt släppte litegrann, men det var med darrande ben och händer man försökte lugna ner sig i soffan. Vi trodde inte det var sant...Men BRYNÄS VANN MED 2-1 OCH DEN FÖRSTA 3-POÄNGAREN BORTA MOT FÄRJESTAD PÅ 9 ÅR VAR BÄRGAD!!!! Vilken UNDERBAR seger!!!

Nu hoppas vi på vinst mot HV 71 av bara farten. Den matchen spelas här hemma på lördg klockan 18.30.

Tillbaka igen

Det har hänt en del saker inom familjen som har gjort att jag inte har skrivit här på ett tag, men nu har det lugnat ner sig och jag är redo att börja skriva igen. Under den här tiden jag har varit "borta" så har Brynäs verkligen blandat och givit, vinster och förluster, både klara och uddamåls. Just nu ligger laget på den sista slutspelsplatsen, men det är 13 omgångar kvar och 39 poäng att spela om. Så ännu är inget klart, men ska laget komma till ett slutspel så är det dags att börja ladda på med kol, för nu ska ångloket inte stanna eller spåra ur, vi ska raka spåret mot slutspelet. Kom igen nu brynäs!!!

I nästa inlägg skall jag göra en liten sammanfattning om vad som har hänt under den här månaden, men det tar jag imorgon, när jag har en ledig dag

RSS 2.0